Tisdag

Idag är man ledig, har ont i huvudet som fasiken. Känns som om ja ser dubbelt typ. Jobbigt? Jadå. Kanske ska lägga mig i sängen o mysa med Sagis, sömntuta till hund..

Igår jobbade jag 8,45-19,15, Zzznark. Sen efter det hem o gjorde friterade räkor med liiis o currysås. mummsfillibabba. Hände inte mycke mer igår, kollade tv bara.


Få se om man kanske träffar viccy idag..? :)


Sexy


Cruising i Trollhättan för ett tag sen :)

Tisdag

Jaaha ja får väl uppdaterma min blogg oftare då, som man fått order på.
Idag har ja varit ledig, träffade Sussi idag som ja inte gjort på två år. Inte ens pratat på två år så de va trevligt :) Åkte till Allum- hem till henne- café skåne- Rådasjön- Ikea- hem till mig. Mycket nice.

Så nu har ja äntligen fått igång datorn! Satt o tryckte på och av den i ca 40 minuter men skärmen va bara helt svart. Jävla cp, jonas fel..?


Söndag

Igår blev de wheels and wings i varberg då. Jag Tommy Pernilla William o två till. Trevligt va de iaf, jävla massa bilar, kom fan inte hem när man ville iaf :) MMMmcdonalds blev de också, chockerande va? haha.
Jag: Ska detta va en plusmeny? Jätte lite pomfritt för faen.
William går tillbaka: Min tjejkompis fick inga pomfritt!

Sen hade ja pommes till förbannelse :) Pernilla va en trökmåns, ILLA PILLA. ;D

Lägger upp bilder när ja orkar, alltså inte nu.

Onsdag

Nu har fisalisa kommit hem. Eller inte nu men inatt. Skönt att höra pluttens röst igen, vi som alltid pratar varje dag har inte pratat på två veckor . I löööv Madeline. Vänskap i över 6 år? Blire väl. Aja skit samma. Så är det iaf.

Igår jobba ja kvälla och idag har ja varit så snäll så ja bytt med Alexandra så ja jobbar kvälla ida också. e leidg imon o på freda o sen jobba heeeeela helgen. Men men, gött med 100% OB!

Nu har ja precis legat o vilat maj. Trodde klockan va halv 12 men nej då. Sitter o funderar på vad man ska skriva men kände precis altt ja skiter i vilket. Jag är inte som alla andra som skriver alla sina känslor i sin blogg. Berättar för mina närmsta, resten ska väl skita i mitt privatliv? Fuck off looser

<3

Snart kommer Madeleine hem ( " v " )


Torsdag

I tisdags fyllde Zandra år så vi va vid Rådasjön o bada osv. Jenny o Andreas kom också dit utan att de va planerat, trevligt :)

Igår jobba ja 8,45-19,15.. Så efter de blev de hem o käka pizza o kolla på tv..

Idag är ja trött som fan.. Vet inte varför.. Och har huvudvärk så de står härliga till. Känns som om huvet väger 12352 ton!
Nu skulle de varit Power meet.. Skulle va kul.

RSS 2.0