2010-05-29

Igår träffade ja Viccy i stan, mycket trevligt o klappa bebismage :) Mys. Satt på en uteservering o drack bärs (inte hon då såklart). Sen när hon åkte hem så mötte ja Madde. Sprang runt o vela, träffa alex o sen verre men dom försvann lika fort. Så de blev chez för hela slanten. Dit David kom också. Sen skulle vi möta min kära pojkvän på Rockbaren, men han va full som ett ägg så han kom inte in.. Men de blev två andra ställen istl, några öl för mycket för allihopa.

Idag skulle vi på 150års fest (5st 30år) MEN.. Min gubbe är väldigt bakfull. Han ligger och snarkar i sägen, luktar gammal avdankad luffaralkis. Smaskens. Får väl se hur länge han e bakfull?

2010-05-23

I fredags blev de en sväng på stan med pappas Buick; jag, mamma o pappa. Tommy hade premiärtur för sin bil som han precis lackat om. tummen upp!

Så eftersom ja va nykter på fredagen så blev de dubbelt upp igår. Phu! Jag, Jimmy, Fredrik, Coffe, David o Robin åkte med Jimmys cadillac till Kungälv där de va cruising. Jävligt skoj hade jag. Det går inte att förklara hur kul jag tycker det är med Jänkebilar. Kul o träffa alla gamla vänner igen också! Efter många om och med kom jag iaf hem till Mölnlycke vid halv 4.

idag mår man som man förtjänar. men det är det värt! :) Har precis varit ute o tatt en glass med Alexandra, och snart ska ja väcka Sebastian. Vill egentligen inte göra det än eftersom han va hemma 08,15 imorse, men det är ju så tråkigt att sitta här själv!! Och så är jag hungrig också..

2010-05-20

Jaa, jag färgade ju håret i måndags. Blondt och några svarta slingor i underhåret.. Men när de svarta kom i kontakt med det blonda så blev det lite blått? Hur fan kan blondt och svart bli blått?? Jaja, de blev helt okej ändå faktiskt. Konstigt nog.

Jaja, nu sitter jag här i min ensamhet. Sebastian har precis åkt till jobbet, så här sitter jag med en kall öl och njuter av det underbara vädret som varit idag.

I helgen hoppas ja på Kungälv? De skulle varit något. Längesen man va på någon cruising nu.

2010-05-17

I tordags låg ja hemma o tog de lugnt. Men så ringde Madde o frågade om ja ville gå på café med henne, men de slutade med att vi satt på O´learys med hennes pappa o hans kompis, kollade på hockey o drack bira. Sen kom min karl också.

Fredags kvällen blev det middag på bryggeriet, sen kom några av Sebastians kompisar. Sen Lilla London o sen Rock Baren. Trevlig kväll till slut! Efter många om och men..

Lördagen hade vi ingen lust att gå ut, men eftersom de redan var lovat att vi skulle på födelsedags fest så hade vi inget val. Så först Kortedala sen staden. De blev iaf rätt tidig hemgång eftersom Sebastian inte klarar av alkoholen ;) hehe. Ne, skämt åsido. (osido?)

Igår blev det iaf en riktig slappdag. Låg på soffan o kollade på tv näst intill hela dagen. Sen bokade vi en resa till Turkiet i augusti också <3 Snäll pojkvän man har! (Med tanke på att jag är arbetslös o nästan inte har några pengar till en resa) En glad överraskning!

nu ska ja snart trippa till bussen, hoppas att mamma vill färga mitt hår idag!

2010-05-12

I måndags skulle jag o baby ha en mysig hemmakväll. Satt o kollade på tv, åt god mat och drack öl. Men så ringer telefonen och då blev de stan. Först hem till Madde o sen till Berså. Ja o Sebastian va för ovanlighetens skull nyktra.. Eller? haha. Ne de kan man inte påstå.. hem kom vi iaf!

Tisdagen va väldigt bakfull. Vaknade av att älsko snarkade rätt i mitt öra o vägra flytta på sig när ja väckte honom (han är inte direkt tillgänglig när han e trött), så ja fick lägga mig på soffan o sova resten av morgonen... Sen blev de att åka till Malmberg (Black Rose i Partille) så Sebastian fick tatuera färdigt sina händer.. Sen hem o käka pizza!

Idag har vi varit hundvakt till brors hund Saga. Så nu ligger hon på soffan o sover, ska snart ta mig ut i regnet o gå en promenix med henne. Men de tar ju emot kan ja säga, fyfan va de spöregnar...

2010-05-09

I fredags träffade jag min fis Sandra, de va ett jävla tag sen! Hon jag o David satt hemma hos mig o tog några öl. Sen bar det av till Rock Baren där vi träffa Mössan o Timmy, sen kom Jimmie o Read Head. De blev på tok för mycket alkohol för min del! Aldrig mer whisky kan ja ju säga iaf. Fyfan..

Igår vaknade jag o mådde sådär! Uuh.. Ja o Sebastian åkte till mig så ja kunde fixa mig, o sen åkte vi till Kungälv på middag hos hans pappa med familj. Trevlig kväll! Åkte sedan till stan, Rock Baren där de va tråkigt, sen Bryggeriet där vi träffa Nagel o Simon.

Nu sitter ja här o försöker få  upp honom ur sängen.. Hur länge är det lagligt att sova egentligen? Nu har ja varit uppe sen 10,30. Så nu e de dags för honom med tycker jag...

Ikväll blir det nog bio o bara mys.

2010-05-05

Igår vaknade ja upp här, åkte hem för o fixa mig för att sedan möta Sebastian i stan och åka till hans syster i Partille. Där vi förfestade lite. Sen körde snälla David oss till Henriksberg där de va spelning. Mycket bra! :) Kul o hitta på grejer på vardagarna också. Sen blev Sebastian för full så de blev lite McDonalds o sedan hemgång.

Nu har vi nyss gått upp. Försöker få honom att sova eftersom han ska jobba natt men han ligger o kollar på film de mongot. Japp, så kan de gå.

Söndag

i fredags när ja vaknade så mådde ja skit kasst.. Fyfan. så de blev ingen hårfärgning för min del :( Blev sängliggandes enda fram tills kvälla. Då tvinga ja mig upp, åt två köttbullar o sen bar det av på cruising i stan. Hade ju lovat familjen o vara chaffis så då kan man ju inte svika. Sebastian o Zara fick sin första åktur i en raggarbil :)

Lördagen mådde ja mycket bättre, så vi bestämde oss för att åka till Henriksberg. Så ja, Sebastian o David åkte dit, men påvägen börja ja må kasst igen :(  Men kvällen va rolig trotts att ja hade magknip o mådde så illa så ja skulle kunnat kräkas.

Idag har ja fortfarande ont i magen.. Inget illamående iaf, men de räcker gott o väl med magont. fy!
Nu står min mästerkock o lagar mat till mig :) Tur att man har en sån snäll man som alltid lagar maten <3

RSS 2.0