Pepparkakor

Då va vi på kalas hos Sixten i lördags, mys :) Han fick en jäävla massa leksaker, men de e han värd. Gullungen!
Efter kalaset gick vi hem o åt o drack lite. Sen kom Sakarias och Emelie o hämtade oss, så åkte vi hem till dom o drack lite mer. Sen till Sveas där Zara o co var. Efter det blev det en sväng till king head som stängde 02, så då bar det av till Mcdondals (som vanligt) och sedan hemåt.

Idag har jag varit på amg, sen hem o storstäda med älsko. Hatar att städa, men de e skönt efteråt :) Sedan lagade jag mat (vilket nästan aldrig händer) sen har vi bara kollat på tv o lekt med våra telefoner (eftersom jag har en iPhone 4 nu, så blir det en del pillande)

Nu har ja nyss ätit pepparkakor med smöt och ost, Mmmmm. Orgasm i munnen!!

Sixten 3år

Eftersom jag varit sjuk hela veckan så är vi ute i sista sekund med Sixtens present. Så idag blir det att åka till Sisjön och ta två flugor i en smäll: Toys´r´us och snusaffären. Hoppas verkligen vi hittar en present idag, eftersom det är imorgon han ska ha kalas :)

Efter kalaset imorgon funderar vi på att gå ut. Passa på när man har pengar :)


Feber

I torsdags kväll kom febern :( Fyfan, jag som nyss blev frisk! Så hela helgen har tillbringats hemma, själv och sjuk.. Idag är första dagen jag ens orkar sitta vid datorn lite, har inte kunnat gå upp ur soffan för jag mått så dåligt.. Så nu tänkte jag passa på att försöka ta en dusch innan tabletterna slutat verka!

Grattis älskade pappa på farsdag <3



Madde är på sjukhus! stackarn <3 tänker på dig gumman..

Halloween fest

Fredags va vi som sagt i Ullared, sjukt mycket folk! Phu.. Fick handlat allt vi ville ha, och fick träffa Morgan :) hehe. Tog en idol bild också, det är väl ett måste.
Väl hemma va vi trötta som grisar. Slog in lite julklappar och presenter, sen bara slappa.

Lördagen höll ja på o fixa o dona hela dagen eftersom vi skulle ha folk hemma. Skulle inte bli så många, men slutade med att de blev; jag, Sebastian, Tommy, Zandra, Henns kompis, David, Jimmy, Kim och Robin. Efter på tok för mycket öl, sprit och vin så åkte vi till Kåken. Första gången för min gubbe, och han trivdes. Sicken tur! Sen blev han för full som vanligt och vi åkte väl hem vid 01,00.

Söndagen va såklart bakfull = Soffläge

Idag har jag bara varit på amg. och snart kommer Sebastian hem från jobbet. Ja, så är det


Ullared

I söndags åkte jag till stan och fikade med Madeleine och Alexandra. Började med fika och slutade med öl, iaf för mig o madde. Hamnade på chez dit även David och Sebastian kom efter en stund. Mys kväll.

Tisdags fyllde mor min år :) Så vi va där på kaffe o fika.

Idag är Sebastian på Hockey. Så här sittar ja o kollar på tv och har vääldigt tråkigt.. Först jobbar han o sen e han ute, sicken gubbe man har.

Imorgon blir det Ullared! ME LOVE! Ska bli mycket trevligt..

RSS 2.0