2010-10-30

Igår va första dagen på länge som ja gick upp tidigt :) Va på "studiebesök" på Manpower med amg. Kul? nja..

Väl hemma igen kände ja mig pigg, men somna så fort ja la mig o kollade på tv. Sen blev det att baka kladdkaka och laga mat till min älskling så de va klart när han kom hem från jobbet. Pepparbiff, hasselback, vitlöksbröd, ceasarsallad och rosépepparsås. Mumma! Gjorde jag riktigt bra tycker jag.. Det är ju alltid Sebastian som lagar mat annars :)

Idag händer det nog inte mycket. Är man arbetslös så får man ju spara in på dom pengarna man har :) Att leva på en lön är inte de rikaste.



2010-10-25

Igår kom Madde hem från Thailand! Efterlängtat. Ja o Sebastian började förfesta hemma, sen for vi hem till Madeleine där hon, Alex och en till va. Sen som Sakarias, Verre, Jimmy och Robert också :) Efter många om och men bestämde vi oss att åka till Vasa och fortsätta fyllan. De blev en mycket trevlig kväll :)

Idag har de varit bakfullt för ovanlighetens skull. Ont i halsen har jag också, känns helt konstigt i halsen.. suck. I hate it!

Nu sitter vi och kollar på c/o segemyr. Kul med gamla klassiker!

2010-10-20

När du är ensam kan en känsla va svår. När du är ensam och din värld mot dig går.



Fortfarande sjuk och jävlig. Hör dåligt, doktorn sa att de kan vara så upp till två månader, vilket vi inte hoppas på! Ont i halsen och snuvig, nu får de sluta snart..

På lördag kommer madde hem! Weii, efterlängtat. Mår man bra då och har pengar, så blir det utgång :) hoppas.. Känns som om hon varit borta ett halv år, fastän de bara är 1 månad. Hon kanske har hittat sig en thaiman också? Vem vet.

Nu sitter jag med datorn i knät och kollar på tv. Härligt med bärbar dator. Snart är det jul också, längtar redan! Första julen med Sebastian :)



2010-10-16

Blev sjuk som faen i onsdags kväll/natt. Feber & förkyld.. Igår fick jag även ont i öronen, åkte till Mölndals sjukhus idag och fick bekräftat öroninflammation, yeey? Pensilin 5dgr. Och tabletterna är lika stora som min tumnagel, fyfan..
Så, nu ska ja kolla klart på "Pretty Woman" och tycka synd om mig själv som är snuvig, har halsont & fruktansvärt ont i öronen.. Fuck this!

2010-10-10

Igår hade Nagel födelsedagsfest, som firades på Yankee cars. Trevlig kväll :) Grattis killen! Innan vi åkte dit blev de en sväng på stan i Chryslern, alltid trevligt!

Så idag har det varit en bakfull dag.. Sibylla och thaimat, mumma! Min kära gubbe är fortfarande bakfull, haha. Det är inte lätt o va gammal <3

Ne de va väl de ja hade o säga... Bye!

2010-10-04

I torsdags fikade jag med Mastaneh i stan! Mycket trevligt, man träffas ju nästan aldrig när man inte går i skolan..

I fredags åkte jag och älsklingen till Rockbaren, mötte Sakarias och Emelie. Sen bar det av till ett par andra ställen o träffade annat folk, men slutade på Lilla London dit Zara och hennes kompis kom också.

Lördagen hade jag tänkt att ta de lugnt, men de började med en sväng på stan med Chryslern, sen bar det av till Kåken. Va ett bra tag sen man va där så det var trevligt.

Igår blev det en lugn dag. Bara kolla på tv och tog de lugnt.

Snart ska ja väcka min underbara pojkvän

RSS 2.0