De va den julen det..

Dagen innan jul ramlade Sixten på dagis när han lekte med en stor gummiboll. Så han slog i huvudet.. Stackars Sigge o Zandra fick spendera hela dagen o natten på sjukan. Dom kom fram till att han fått en fraktur i skallen! Så julen blev inte som vi tänkt oss. Han va rätt pigg på julafton så dom kom en sväng till mamma o pappa o käkade iaf. Sen spenderade vi andra kvällen med spel. Roligt som tusan!

Jag och Sebastian sov över, dagen efter åkte vi till farmor som alltid på juldagen :) Efter det åkte jag, Sebastian och Tommy till kåken o deras julfirande. Mycket trevligt tills Tommy fick samtalet att Sixten fick åka till sjukhuset igen eftersom han fått jätte ont i huvudet.. Så vi åkte hem så fort vi fick veta det. Men de gick bra som tur va!

Igår jobbade jag, sen hem o käkade våfflor eftersom vi fått ett våffeljärn i julklapp :) Gött. Sen blev det även räkmacka till kvällsmat . Mumma!

Idag är det våran 10 månads dag <3 Så vi ska åka till stan o kika lite, sen käka någon stans. Älskar dig Sebastian!

Jobb!

I fredags körde jag Tommy o Zandra till stan, sen plockade upp Madde o Sebastian. Sen släppte Madde igen eftersom svikarn skulle vara med Mahmoud. (?) Sen åkte vi till Donken o njöt av den goda maten ;) Vi passade Saga också så när vi kom hem va vi ute i snön och busade. Mys med hund! Någon gång på natten fick vi åka o hämta de fullaste paret i göteborg...

Lördags fyllde min kära pappa år! Så vi va där o åt mat o drack bärs. Synd att de blev såpass tidig hemgång bara =/

I söndags fick ja ett samtal från Lagerhaus, och fick veta att jag fått jobb över jul :) Yeey. Så har jobbat måndag, tisdag än så länge. och idag börjar ja 12. Har sådan jävla träningsvärk! haha. Bar mycket tungt igår, så har skit ont i armar och ben. Klen, i know! haha.

Ja de va de ja hade o säga. CIAO

Kattjävel

Lördags va en mycket trevlig dag! Började med att Sandra och Madde kom hit o förfesta lite. Sedan kom Jimmy o Fredrik också. Sen bar det av till Sticky Fingers där Katana och Hardcore superstar spelade. Väl där kom Zara och Brunsås. Inte ofta man träffar dom på krogen :) hehe. Vi stod längst fram när banden spelade, och när hardcore kom blev vi inprincip helt mosade.. Katastrof! Kan aldrig folk bete sig. Hade öl över hela mig och var helt öm i kroppen dagen efter. Fick en armbåge i ögat osv.. Men men, de va de värt :) Det blev en toppenkväll!

I måndags fick vi handlat klart nästan alla julklappar. Nu har jag bara en del av Sebastians julklapp kvar :) härligt att nästan va klar!



Chokladkalender!

I fredags åkte jag och Sebastian till Gamle port och mötte Rasmus och deras pappa Mikko. Tänkte vi bara skulle ta ett par öl men vi stannade hela kvällen, hehe. Tänkte vi skulle vidare till stars ans bars och kolla på Katana, men så blev de icke!

Lördagen firades min kusin Sam. Det blev mat och alkohol :) Mycket trevlig kväll!!

Igår träffade jag äntligen Viccy och lille Melwin! Herregud, kan man vara sötare?? :) Man blir ju helt kär... Madde va också med. Så vi hamnade på Åhlens restaurang o drack bärs :) Efter jobbet kom även älsklingen o tog ett par öl. Viccy fick njuta av trevligt sällskap istl för alkohol, hehe.

Idag är det 1dec! Det vill säga första luckan på chokladkalendern! Yeey, göttans. Tycker egentligen inte den chokladen är så jävla go, men det hör ju till..

RSS 2.0