De va den julen det..

Dagen innan jul ramlade Sixten på dagis när han lekte med en stor gummiboll. Så han slog i huvudet.. Stackars Sigge o Zandra fick spendera hela dagen o natten på sjukan. Dom kom fram till att han fått en fraktur i skallen! Så julen blev inte som vi tänkt oss. Han va rätt pigg på julafton så dom kom en sväng till mamma o pappa o käkade iaf. Sen spenderade vi andra kvällen med spel. Roligt som tusan!

Jag och Sebastian sov över, dagen efter åkte vi till farmor som alltid på juldagen :) Efter det åkte jag, Sebastian och Tommy till kåken o deras julfirande. Mycket trevligt tills Tommy fick samtalet att Sixten fick åka till sjukhuset igen eftersom han fått jätte ont i huvudet.. Så vi åkte hem så fort vi fick veta det. Men de gick bra som tur va!

Igår jobbade jag, sen hem o käkade våfflor eftersom vi fått ett våffeljärn i julklapp :) Gött. Sen blev det även räkmacka till kvällsmat . Mumma!

Idag är det våran 10 månads dag <3 Så vi ska åka till stan o kika lite, sen käka någon stans. Älskar dig Sebastian!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
http://assets.myflashfetish.com/swf/mp3/mff-touch.swf?myid=14713296&path=2008/11/03&mycolor=000000&mycolor2=FFD6ED&mycolor3=FFFFFF&autoplay=true&rand=0&f=4&vol=100&pat=0&grad=false
RSS 2.0