2010-06-30

I måndags blev det middag på Jensens Buffhouse med Alexandra. Mmums! Sen blev de chez, alkohol för min del och vatten för hennes, tråkmåns. Jimmy o Fredrik kom också. Sen lämna Alexandra mig :( o byttes ut mot David. Trippa över till Charlies dit min älskling kom efter jobbet o tog ett par kalla också :) <3

Igår va vi på Hornbach o köpte akvarium! yeeey. Snäll älskling jag har. Så nu har vi firrar också :) Och snart får vi förhoppningsvid en kissemiss med, mys! Kvällen bestod av nån öl och kik på fiskarna.

Idag har vi varit i stan och spanat. Ätit god lunch osv. o nu blir de tv-tittande!

Älskar min pojkvän!

2010-06-28

Ibland är jag nog världens jobbigaste flickvän.. Och tro mig, de e minst lika jobbigt för mig! =/


Nu har ja duschat, ska väl klä på mig snart också. Väntar bara på att mitt linne ska torka. Sen blir det middag och alkohol o stan med Alexandra.

2010-06-27

Så va midsommar över. Fredagen spenderades med Sebastian, Tommy, Zandra och Sixten. Mys med grill, jordgubbar och öl hos bror.

Igår blev det Lysekil för hela slanten. De började bra, men slutade inte lika bra. Jävla skit poliser och ordningsfolk som stängde av vägarna så vi fastnade i en återvändsgränd i en stillastående kö i 1½-2 timmar. Jippie!? Sebastian som skulle få sin första cruising, så blev de inget kul :( Men men, de kommer fler tillfällen i sommar!

Idag har vi ätit pizza o kollat på film, blir inte många knop idag!


2010-06-22

Igår blev det kaffe o tjöt med Alexandra i två timmar innan hon skulle jobba. I love that girl. Henne kan man prata om allt med :) Sen kom Frida en stund också. Sen hem o väcka min man och så blev det matlagning. Han laga som vanligt, min mästerkock! Pepparbiff med vitlökssmör, färskpotatis, rödvinssås, vitlöksbröd och sallad (jag gjorde salladen iaf) Åt tills vi storkna och inte orkade röra oss..
Sen åkte han till jobbet, och min kväll bestod av öl, musik och domino på blip.

Nu sitter ja o väntar på att tiden ska gå, han har ju jobbat sin sista natt nu, så nu har jag honom för mig själv i en hel vecka <3 Idag blir de nog några öl och steka i solen, i hopp om att hans "underbara" finska granne inte kommer ut.

Midsommar firar vi med min bror, Zandra och Sixten! Grillning och öl hos dom. Dagen efter blir de cruising i Lysekil, första gången för Sebastian så de ska bli kul :) Får han testa på de odrägliga raggarlivet ;)


2010-06-20

Ja, igår va de bakfullt. Men eftersom ja lovat Madde att gå ut så va de bara att bita i de sura äpplet.

Kan ju börja med fredagen iaf, ja satt hemma hos baby o drack själv, satt o pratade med hans 73-åriga finska granne, som för övrigt bjöd in mig till sig för o visa hur hon bodde och kort på sina gamla män. Jippie. De värsta e att man inte fattar va hon säger..
Sen mötte jag Sebastian och Richard i stan, mot bryggeriet o drack lite för mycket. Mot Sticky o drack lite mer för mycket.

Igår mådde vi ju sådär båda två, och stackars älskling som jobbade natten på de ("v")
Jag åkte iaf hem till Madde, drack lite bärs, åkte till Chez o drack lite till, åkte o mötte Zara, åkte till Henriksberg där de va spelningar, åkte till McDonalds o mötte Madde o Alex igen som lämnat mig, skulle gå vidare men då insåg vi att allt hade stängt. Hem till Madde, sov till 07,30, gå till korsvägen o möta mitt hjärta, åka hem o sova vidare..

Ja, hade ja varit smart så hade ja kanske sovit klart hos Madde, sen åkt hem. Men det är ju så skönt att få sova med sin man! :)

Idag blir de lugna bullar. Sebastian ska jobba natt igen buhu. Bara två nätter kvar iaf..

2010-06-19

BAKIS!
det blev en hård kväll igår.. Men på´t igen, nu åker ja till Madde o sen till staden!

2010-06-18

I onsdags gick ja o hjärtat o hämtade Sixten på dagis. Men han va trött, ledsen o allmänt grinig, så de nog oss 1 ½ timme att komma hem. Fast då satt vi iofs på en gräsmatta ett bra tag o kastade blommor på Sebastian. Efter de blev han glad igen :) Skit unge. Så gick vi ner o köpte glass, sen kom mor o far och hämtade mig, åkte en sväng på stan med Buicken, sedan hem, käkade middag i badkaret. Mmmums!

Igår gick ja upp tidigt, ZzzZz, de va längesen. Så blev de Ullared för hela slanten. gjorde ett par fynd, blandannat ullareds kalsonger till baby! :) sen hem, fixade lite i fotoalbumen, käkade thaimat o bara myste.

Nu har ja precis diskat, tänkte hoppa in i duschen snart. Ikväll blir det att ta ett par öl med my love i stan!


2010-06-13

I fredags tog vi det bara lugnt, rätt ovanligt med tanke på att de va fredag? :) Va en stund i mölndal o sen tillbaka till mölnlycke, o då lagade min baby sin otroligt goda lasange. Mm..

Igår firade  vi min kusin Jenny, först med tacobar på Linné, sen på Chez och till sist Trädgårn. Eller ju ljög ja, jag tommy sebastian Jimmy o Fredrik åkte till Yankee cars, fast vi va bara där i 5 min, helt tomt? 3 pers tror ja de va där inne.

Nu har Sebastian vaknat så nu behöver ja inte skriva mera, för nu har ja bättre saker för mig :)

Ullared på torsdag!

2010-06-10

I tisdags va vi i stan o shoppade lite smågrejer hem till Sebastian, sen satt ja o baby hemma o drack cider, efter ett par stycken fick vi för oss att ja skulle klippa honom. aj aj aj.. hehe, ne de blev faktiskt bra. Fick finputsa lite dagen efter, men de blev jävligt snyggt faktiskt :)

Igår åkte vi till Kings Head, mötte två stycken. o så kom Zara o David också. Och sen madde o Alex :) men som vanligt så blev min man för full så vi fick åka hem i god tid.

Nu har ja precis diskat världens största berg med disk, phu. Skönt när de e gjort iaf! så går de när man väntar flera dagar :P


2010-06-06

Nationaldagen!

Igår va vi på Mölndalsdagen; jag, Madde, Verre, Jimmy o Fredrik. Sen halva min släkt :) Kul eftersom vi inte träffas så mycket. Sen när de började bli tomt i Mölndalsparken så gick ja, Fredrik, Jimmy, Tommy o Jennie till Ponte. De blev lite för mycket alkohol för min del, det känns idag vill ja lova!
Vaknade strax efter 8 när Sebastian kom hem från jobbet, och fy fan va kasst ja mådde. och inte nog med baksmälla, så har ja fått massa myggbett också! BLÄ. I hate it!

Nu vaknade Sebastian, han skrämde livet ur mig. Han brukar ju aldrig vakna själv!!

2010-06-05

Igår tog Jessica studenten, bara några år för sent. hehe, men bättre sent än aldrig? Så ja o Madde åkte hem till henne i Kungsbacka, käka lite mat osv. Sen åkte ja o Jessica ner till Prinsen o drack, så kom David o körde henne till stan o mig till Mölnlycke. Trött som ett as var jag.

Idag var tanken att vi skulle till Nossebro, men ja bangade ur igårkväll, va väl för trött eller nåt för att gå upp kl 8. Men Jimmy hade tydligen inte fattat att ja inte skulle med så dom stod här utanför o ringde som ett par dampbarn på klockan ;) Men men, sorry guys!

Nu ligger mitt hjärta och sover som en stock eftersom han jobbat natt, så vad ska ja roa mig med i 3 ½ timme? (Tills ja får väcka honom) Hmm, tvätta gör ja så de får iaf bli o stanna inne..

2010-06-03

Igår blev de långpromenad för min del, härligt. Lite jobbigt när de va så varmt men men, måste ju försöka gå ner lite innan Turkiet! Sen när mitt hjärta kom hem från jobbet så gick vi o hämtade hans nya telefon och sen satte oss på en uteservering, drack öl o åt god mat :)

Idag har ja o Alexandra varit vid Rådasjön o solat, jag badade men hon var för feg. Många blickar när ja gick ut i vattnet, dom trodde nog inte ja skulle våga :) Men har man bestämt sig så har man.. De va faktiskt inte så kallt som ja trodde! Har fått lite färg också, svårt när man är likblek som mig..

Snart kommer Sebastian hem, så blir de väl god mat, öl o mys!

2010-06-01

Idag är det 1 juni! Fan va tiden går fort, inte alls långt kvar till Turkiet ju :)

I lördags blev det en sen utgång. Vi va väl i stan 23-23,30 någon gång, på Till Salu där det var 150års fest. Kände ju inte någon så de va väl sådär.

Söndagen blev det soffliggande dagen till ära. Mamma jobbade kväll så de blev inget morsdag firande, utan vi tar det idag istl!

nu blir det en dusch, sedan ner o träffa Alexandra en sväng.

RSS 2.0