2010-08-30

Så va den resan över :( Snyft. Men kul har det varit! :D

Landade i Turkiet söndag natt, bara 37°... På natten!! På dagen va de runt 50° i solen, så de gick knappt att vara på land, alltså vistades vi ganska mycket i havet och poolen. På hotellrummet hade vi AC:n på 30°, och vi frös.. Då kanske ni fattar hur varmt de va? Shoppat en del har man gjort också :) Klocka, linne, tjocktröja, plånbok, trosor, sjal m.m. Ätit massa god mat och bara varit med min älskade pojkvän, kunde inte haft en bättre semester! Sen halkade ja på toan vid poolen, fastnade med tån under dörren, så halva min tånagel gick av! Ajajajaj.

Kom hem inatt, mamma o pappa hämtade oss vid 01:30-02:00 någon gång, kallt som in i helvete! Från varma turkiet till ett 8° Sverige, fyfan..

Nu ska ja sätta mig hos min äggbert och njuta. Hans semester e ju snart slut så man får passa på. En kall öl och korsord, härliga måndag. (förutom kylan då)

2010-08-21



Imorgon åker vi till Turkiet! Fan va gött!!!


2010-08-16

I lördags firades jag o Madde. Började hemma hos henne, sen in till stan o möta fler folk :) Blev lite kaos ett tag, men men.. Allt kan inte vara toppen!

Igår blev de dom vanliga bakfyllerutinerna; God mat, sova, TV.

Vår katt löper igen. GAAAH!! Jag blir galen på henne. Gapar hela nätterna.. Kunde hon inte gjort detta nästan vecka då Tommy och Zandra ska passa henne? ;) Eftersom på söndag åker vi till Turkiet!! Wooohooooooo

2010-08-12

I tisdags fyllde jag år! Så dagen började med att älsklingen gjorde frukost till mig, sen promenerade jag till arbetsförmedlingen. Och när jag kom tillbaka hade han gjort det så fruktansvärt fint! :D Levande ljus, princesstårta, jordgubbschampange och såklart presenter :) (1 timmes massage och turkietresan) Han är så bra min kära man.
Sen kom David, Tommy, Jenny, Andreas, Bettan, Jonas, Jimmy och Fredrik. Fika och öl! Sen åkte vi in till stan, till Cheers. Mycket trevligt folk och mycket god alkohol. Madde o Verre kom sen också <3

Som ni ser hade jag en toppenfödelsedag! Även fast mina föräldrar inte var hemma och kunde fira mig (för första gången tror jag?)

Idag har vi varit i stan, sprungit runt som idioter för att hitta present till min kära Madeleine.

Nu tänkte jag ta ut lite av min massage :) Och jag längtar tills på lördag då jag o Madde ska firas rejält ;)

2010-08-08

I helgen har vi varit hundvakt, till brors hund Saga. I fredags va vi hos mamma o pappa, klippte och färgade håret och sen blev det mat också :)

Igår körde vi först mamma o pappa till farbrors bröllop, sen hem o fixa oss, sen hem till Bettan där det blev tacos, massa öl och spel! Sen åkte vi en sväng till bröllopsfesten och drack lite till. Inte älsklingen då för han körde ju, stackarn :)

Idag har man mått som man förtjänade. BLÄ! Så går det. Ätit hamburgare nyss och bara sovit och tittat på TV. Och det ska ja fortsätta med nu, iaf titta på TV!

2010-08-04

I helgen har vi varit på landet; jag, Älsklingen, Tommy och Sixten. Mysigt :) Fick regn hela fredagen men bättre på lördag, söndag. Fiskade lite o drack bärs of course.

I måndags va vi o shoppade lite, som vi gjort lite för mycke den senaste veckan. Sen va vi hos mor och far en stund, så dom fick bestämma vad dom ville ha från Turkiet :) Snart åker vi! Weeeii! Sen åkte vi till Jimmy en stund, och sen förbi kåken och kollade läget.

Igår va vi ute o shoppade lite igen :) Kul men pengarna bara rullar iväg. Sen cyklade vi hem till Tommy (Ja, ni läste rätt. Jag cyklade). Tommy och Sebastian fixade stereon i Chryslern, sen blev de massa bärs på det!

Idag har vi och Zara varit ute o handlat igen. Fast idag va de hon som shoppade loss :) Sen kom vi hem, älsklingen gjorde sin Lasange som ja älskar mest i världen nästan (efter honom), sen somna vi som stockar och vaknade inte förens 22,00. Inte bra! Kollade på film precis och nu ska ja gå o be om massage :) <3 I LOVE YOU!

RSS 2.0