2010-08-04

I helgen har vi varit på landet; jag, Älsklingen, Tommy och Sixten. Mysigt :) Fick regn hela fredagen men bättre på lördag, söndag. Fiskade lite o drack bärs of course.

I måndags va vi o shoppade lite, som vi gjort lite för mycke den senaste veckan. Sen va vi hos mor och far en stund, så dom fick bestämma vad dom ville ha från Turkiet :) Snart åker vi! Weeeii! Sen åkte vi till Jimmy en stund, och sen förbi kåken och kollade läget.

Igår va vi ute o shoppade lite igen :) Kul men pengarna bara rullar iväg. Sen cyklade vi hem till Tommy (Ja, ni läste rätt. Jag cyklade). Tommy och Sebastian fixade stereon i Chryslern, sen blev de massa bärs på det!

Idag har vi och Zara varit ute o handlat igen. Fast idag va de hon som shoppade loss :) Sen kom vi hem, älsklingen gjorde sin Lasange som ja älskar mest i världen nästan (efter honom), sen somna vi som stockar och vaknade inte förens 22,00. Inte bra! Kollade på film precis och nu ska ja gå o be om massage :) <3 I LOVE YOU!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
http://assets.myflashfetish.com/swf/mp3/mff-touch.swf?myid=14713296&path=2008/11/03&mycolor=000000&mycolor2=FFD6ED&mycolor3=FFFFFF&autoplay=true&rand=0&f=4&vol=100&pat=0&grad=false
RSS 2.0