Söndag

Fredagen skulle bli en slapp dag med mys framför tv, men på morgonkvisten åkte vi en sväng till stan. Och sen gick de som de gick. De blev bärs från 12:00-01:00. 3000:- sprätte vi som ingenting. Tack för en trevlig hemma kväll hjärtat :) haha. Radarparet hörde ja någon som sa?
Vi va iaf först på Till salu, sen på 7:ans, sen hemma hos Kim och sen på Storan. Där de va bra band som spelade. Så de blev en väldigt lyckad kväll med ett väldigt fullt kärlekspar :)

Lördagen va inte lika rolig kan ja ju säga då. Fyfan!! Men efter många om och men så åkte vi till stan. Till kings head för o möta Mathias o co. Sen kom Sebastians vänner också. Ännu en lyckad kväll med sen hemgång!

Idag är jag faktiskt inte alls bakfull! kors i taket? (ok, lite huvudvärk men de räknas inte) Vi får väl se hur Sebastian mår när han vaknat. Min gamle gubbe har en förmåga att bli bakfull som ett ägg.

ne nu ska ja lägga upp bilderna på fb sen in o hoppa på honom så han kommer upp någon gång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
http://assets.myflashfetish.com/swf/mp3/mff-touch.swf?myid=14713296&path=2008/11/03&mycolor=000000&mycolor2=FFD6ED&mycolor3=FFFFFF&autoplay=true&rand=0&f=4&vol=100&pat=0&grad=false
RSS 2.0